logo_VDK

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerDownload deze pagina.
VACATURES

Gezien de grote verscheidenheid van de projecten die wij realiseren zijn wij op zoek naar polyvalente mensen die naast hun eigen specialiteit ook ingezet worden voor diverse taken in het bouwteam :

PROJECTLEIDER BOUW

Onze projectleider staat in voor de opvolging en coördinatie van verschillende bouwwerven. Je zal het bouwdossier opstarten met het oog op uitvoering op vlak van budgetten, uitvoeringsplannen en werkvoorbereiding.

PLOEGBAAS

Je geeft leiding aan een ploeg bouwvakkers en helpt zelf mee. In overleg met de projectleider regelt u de taakverdeling en werkorganisatie op de werf. Je hebt ruime ervaring in de verschillende aspecten van de bouwsector als metser of bekister, je kan plan lezen en je bent vlot in de omgang met collega’s

BEKISTERS - BOUWVAKKERS

Voor het timmeren van traditionele bekisting en werken met systeembekistingen.U vervaardigt, plaatst en demonteert constructies bestemd voor bekistingen of gietvormen waarin beton wordt gestort. Naast de typische bekistingsactiviteiten werk je ook mee aan de andere bouwtaken zoals het maken van funderingen, welfsels leggen, e.d.

METSERS - BOUWVAKKERS

U heeft kennis van verschillende soorten metselwerk zoals snelbouw-en betonblokken, cellenbetonblokken en gevelmetselwerk. Daarnaast wordt je ook ingezet bij andere bouwactiviteiten.

Reageren:

Op zoek naar een boeiende uitdaging ? Als je aan de slag wil in een dynamisch en financieel gezond bedrijfbel dan zowel tijdens als buiten de werkuren op het nummer 03/740.05.00 – vragen naar Stephanie Heiremans. Of stuur je cv naar stephanie.heiremans@vanderkinderen.be